Horia Moculescu o face praf pe fosta soție: „Fiica mea a făcut o depresie din cauza mamei ei”

20 06. 2024, 12:14
Mariana şi Horia Moculescu, în centrul unui nou scandal

Horia Moculescu o face praf pe fosta soție. În cadrul unui interviu recent, celebrul compozitor a avut o reacţie acidă la adresa femeii care i-a dăruit o fiică. Cei doi au trăit o poveste de dragoste intensă, însă divorţul a ţinut mult timp primele pagini ale ziarelor. Deşi separarea s-a produs cu mult timp în urmă, se pare că între cei doi încă mai există resentimente. 

Au trecut mai bine de douăzeci de ani de când Horia și Mariana Moculescu au decis să divorțeze. Compozitorul spune că în continuare este şocat de comportamentul fostei lui partenere.

Horia Moculescu o face praf pe fosta soție

Mai mult, în cadrul unui interviu recent a dezvăluit că şi fiica lui l-a întrebat cum de s-a putut căsători cu Mariana Moculescu.

„Cine este Mariana Moculescu, cu ce se ocupă, ce face, cu ce plătește mâncarea pe care o mânâncă, ce meserie are?! Acesta nu mai este virus, știi că există, probabil, un virus al nebuniei, există un alt virus al răutății. Eu am citit despre aceste lucruri! Dar să le ai pe toate, este extraordinar, cum să te doteze natura cu atâtea defecte. Dumneavoastră ar trebui să mă întrebați ca și fiica mea: Cum de te-ai căsătorit cu această femeie. 

Așa mă întreabă fiica mea, după ce îi face toate din lume, ea.”, a mărturisit Horia Moculescu pentru Spynews.ro.

În continuare, Horia Moculescu a negat mai multe acuzaţii făcute de fosta soţie, printre care faptul că Nidia ar fi plecat din casa părintească din casa Alexandrei Velniciuc. Artistul spune că Mariana a avut mai multe reacții nepotrivite în tot acest timp.

Totodată, pianistul recunoaşte că unul dintre cele mai mari regrete ale sale este faptul că a fost căsătorit cu Mariana Moculescu.

„Nidia a plecat din casă când stătea cu ea, nu cu mine. A plecat din cauza ei. Nici nu o cunoșteam pe vremea aceea pe Velniciuc. A plecat pentru că nu o suporta pe mama ei. În perioada de iarnă, din cauza ei, noi nu puteam avea căldură. Eu nu puteam să stau în casă pentru că-mi explodaseră caloriferele. Ea (n.r. Mariana Moculescu) stătea cu amantul, aici în casă, folosind un tertip ilegal. Nidia a plecat din casă în timp ce mama ei era aici cu un amant, cel cu care a avut și scandaluri publice.

La adus pe acesta și a ocupat abuziv și camera Nidiei. Fiica mea a primit, prin divorț o cameră, iar Mariana o cameră. Eu am fost prost de bun, în ciuda a ceea ce mi-a spus avocatul. Am plătit pentru asta! Fiica mea a făcut o depresie din cauza mamei ei. Cred că am undeva o atenționare din partea Marianei ca Nidia să nu doarmă în living. Ea a plecat din casă lăsând o datorie de 1200 de lei față de acest bloc. De unde a plecat a făcut ravagii. Și-a pierdut toate prietenele. Regret profund două lucruri în viața mea, că am fumat timp de 42 de ani și că m-am însurat cu ea.”, a mai spus compozitorul.

 

Sursă foto: social media